Det är inte Väsman!

Men visst skulle man kunna tro att det här var Väsman? Men istället är det Revsundsjön i södra Jämtland. Där sitter jag just nu. Trakten är mycket lik den i Ludvika, men är betydligt kyligare till sin natur. Det är både lummigare och varmare i Ludvika. Förstås! Det är ju 40 mil emellan. Här har det hängt envisa regnmoln i luften och i resten av landet har solen flödat…. visst kan man bli stortokig! Men… ser det inte ut att klarna upp idag? Jag dröjer mig kvar lite här, det går faktiskt rätt bra att jobba från köksbordet men i morrn tisdag så bär det söderöver igen. På onsdag kommer nya sommarfoldrar och vi ska ha tjänstemannamöte på kansliet i Ludvika dan efter. Och sen allt annat som tornar upp sig – jodå, jag är beredd på nappatag.

En tanke kring ”Det är inte Väsman!

 1. Ewa Bergdahl

  Hej Christina och alla ekomusei vänner!
  Denna sommar med start i mitten av juli kommer jag att besöka Pyrenéerna på båda sidor om gränsen och jag minns en fantastisk resa som Ekomuseum Bergslagen genomförde hösten 1999 (vad tiden går fort!) närmare bestämt 18-24 oktober med José Raminez som reseledare. Är det någon som har kvar den reserapport som vi sammanställde? Fotografen Hans Alenius deltog i resan och han tog mängder av intressanta bilder på ekomuseer uppe i bergen. Jag skulle bli jätteglad för att få ta del av både rapporten och bildmaterialet om det är möjligt.
  I gengäld lovar jag att bidra med bilder till EmB:s bildarkiv med bilder från de ekomuseer som jag kommer att passera (om jag hittar till dom, vilket jag hoppas med hjälp av materialet från 1999).
  Hälsningar!
  Ewa Bergdahl

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *