Juluppehåll på bloggen!

Ekomagasinet på Västanfors hembygdsgård är en rolig handelsbod, öppen varje dag mellan 11-18. Här står verksamhetsledare Malin Andersson och hälsar välkommen.

Ekomagasinet på Västanfors hembygdsgård är en trivsam handelsbod, öppen varje dag mellan 11-18. Här står verksamhetsledare Malin Andersson och hälsar välkommen.

Eftersom jag drar till Jämtland över jul och nyår så stänger jag både blogg och kansli till efter trettonhelgen i januari. Men allt är inte stängt. Något som inte gör uppehåll är Västanfors hembygdsgård. Där är både handelsboden Ekomagasinet och Kaffestugan öppna hela julen, ja kankse inte direkt på julafton men annars så…det kan vara bra att veta för er som har lust med en utflykt under helgen. Där är i princip öppet varje dag. Ni kan enklast gå in och spana på deras hemsida, där står det om öppettider och annat, www.hembygdsgarden.nu För övrigt önskar jag er alla som läser här:

                        en riktigt GOD JUL & ett GOTT NYTT ÅR!

Anna Falkengren i Kaffestugan på Västanfors.

Anna Falkengren i Kaffestugan på Västanfors.

Och så ses vi här igen efter trettonhelgen, härligt för då börjar ett nytt år….och förresten när jag ändå är i farten med det nya året så fyller jag snart 65, hur nu det är möjligt?? Känner mig som ett frågetecken, det är det här med tiden igen… Hur som helst så går jag i pension den 1 juli 2013 och efter mig kommer Anna Falkengren, som för närvarande är kulturchef i Smedjebackens kommun. Allt har ordnat sig till det bästa!! Skön julklapp för oss alla. Det blev klart i fredags i förra veckan. Och det blir mer om Anna efter jul. Som sagt – en GOD JUL till er alla!

4 tankar kring ”Juluppehåll på bloggen!

 1. Raija Edvinson

  Ja, det är ofattbart att du skulle fylla 65 år!! Grattis till bra val av efterträdare till dig Christina och grattis Anna till ditt nya jobb! God Jul och Gott Nytt År till er båda – och alla andra bloggläsare!
  Hälsningar
  Raija Edvinson
  Fagersta Turism

  Svara
 2. Malin Andersson

  Ja, det var en bra julklapp! Inte att du ska sluta, men att det ordnat sig så bra när du nu ändå ska det. Det blir spännande att se vad som händer med Ekomuseum Bergslagen framöver och att få vara en del av det. Grattis till Anna – och till dig som förhoppningsvis och troligtvis kommer att njuta fullt ut av tiden som pensionär!
  God jul och gott slut.

  Svara
  1. Christina Lindeqvist

   Tack Malin, goda ord även från dig! ja, tiden går och allting har ett slut och var sak har sin tid. Oh, ordstäv är kul.
   Jag kommer att kalla mig ”passionär”, ska bli riktigt trevligt att byta liv. Ha en skön julhelg!!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *