Kommer tid, kommer råd!

Ekomuseums kansli mitt rensade skrivbord

Det drar ihop sig och det obönhörligt! Skrivbordet är rensat. Skiftet sker på måndag då Anna Falkengren träder i tjänst och jag slutar ju i dag, en ny tid tar vid. Anna tar förstås även över den här bloggen och berättar om Ekomuseum i bild och text på sitt sätt. Det ska bli roligt att följa ekomuseet framöver men från en annan horisont.

Ekomuseum Bergslagen är en mycket sällsynt skapelse, som inte liknar något annat. Det är och ska vara ett processmuseum, inte en stel konservativ institution utan mer som ett lättnavigerat fartyg. Och fler borde förstå det, i kommunerna, ute i ekomuseet och runt omkring – nånstans däri ligger själva essensen, att hålla nätverksprocessen igång. Men det ska jag bara säga, det är sannerligen inte så lätt. Det är en kamp mot en ständigt pågående krackelering. På det viset är det olikt andra jobb. Och det handlar mer om människor än om platser och ting. Allt det här vet Anna guschelov.

Vad mig anbelangar så  jag vill säga att det varit tio fina fullständigt oförglömliga år! Och dessutom har jag fått smak på att blogga och kommer att fortsätta med det men i eget namn förstås – det blir nog om allmängiltiga ting som t ex platser, minnen, livsstil eller bara hugskott, om sånt som faller mig in. Kanske nån av er vill hänga med på bloggvägen?  Jag vill gärna ha sällskap så om ni vill kan ni kolla läget på cialindeqvist.wordpress.com. Men nån större fart lär det inte bli än, måste nog vila mig lite i hängmattan först, försöka begripa en del saker. 

Och här på Ekomuseums blogg säger jag nu bara helt enkelt: Tack o hej! Tack för mig!

4 tankar kring ”Kommer tid, kommer råd!

 1. Yvonne Gröning

  Tack själv Christina du har varit en jättebra chef för ekomuseet onte minst vad gäller kvinnorna har du gjort stora insatser – inte bara Järnladies. Jag önskar dig lycka till med ditt nya liv!
  Varma hälsningar
  Yvonne Gröning

  Svara
 2. Susanne Eriksson

  Jag önskar dig allt gott framöver, med vad helst du kommer att fylla den nya tiden med. Vi hörs!

  Svara
 3. Christina Lindeqvist

  Varmaste tack för era lyckönskningar, lycka behövs! Och vi håller kontakt, jag vill inte tappa bort någon av er, ni hänger med mig till Jämtland hoppas jag….vi hörs på ett eller annat sätt framöver.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *