Gryning över Ludvika Gammelgård

Mörkaste natten kommer nu. Vintersolståndet. Midvinterblotet! Solen vänder därnere söder om Sahara just nu, den kommer inte längre, från och med imorrn så närmar den sig oss istället, visst är det en trevlig känsla?? Och tiden…..som den rusar fram. Vad menas?? Jag blickar uppåt ibland och frågar den store, men får aldrig svar. Har jag nu hunnit med allt här på kansliet före jul, bockar av på listorna – ja, listor krävs! Jag är lite glömsk av mig.

Snart kliver vi på år 2012 och jag minns plötsligt millennieskiftet för tolv år sen (!!) med alla fasor som utmålades, kraschade datorsystem och börser världen över – inget av det hände! Antiklimax. Minns ni? Det finns så många som gillar att måla fan på väggen och skrämmas i onödan. Jag går på mycket men inte allt.

Nu ger jag mig iväg till Jämtland för att kura i det jämtländska mörkret ett par veckor. Jag har jobb med mig och jag är anträffbar, för den som så önskar. Så underbart är det med tekniken nuförtiden och jag stänger inte av utom möjligen bloggen, ska fundera på det en dag till! Det kan ju dyka upp nåt intressant.

En tanke kring ”Gryning över Ludvika Gammelgård

  1. Cajs-Marie

    God Jul och ett riktigt gott nytt år Christina! Kollar varje dag på dina fina bilder och intressanta texter.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *